Fulltime ondernemer

Loondienst

Eindelijk kan ik het delen en ik ben er zooo blij mee!! Ik word fulltime ondernemer!

Toen ik begon met mijn bedrijf had ik de eerste 6 maanden maar 1 klant. Ik wist niet hoe ik zichtbaar moest zijn en had grote twijfels of ik er nog wel mee door moest gaan.
Zoals de meeste van jullie weten, werk ik naast mijn eigen bedrijf nog 3 dagen in loondienst. Over mijn inkomen hoefde ik me daarom gelukkig geen zorgen te maken.

online zichtbaarheid virtueel assistent

Volg je hart!

Het is altijd de bedoeling geweest om binnen 5 jaar volledig ondernemer te zijn. Om mijn werkzaamheden in loondienst langzaam af te bouwen, want het werk wat is als ondernemer doe is echt mijn passie. Door privé omstandigheden besefte ik me des te meer dat je moet gaan doen wat je echt wil, waar je hart sneller van gaat kloppen en wat je gelukkig maakt. Mijn droom komt veel eerder dan ik had durven dromen, want ik heb mijn baan in loondienst opgezegd en vanaf 1 augustus ben ik volledig ondernemer! Ik kan het amper geloven maar het is echt waar.

Ga drempels over en kom uit je comfortzone!

Iedereen die mij volgt zie mij altijd heel erg zichtbaar zijn op Instagram. Dit is niet altijd zo geweest, ook ik moest over drempels gaan. Het is hard werken om je doelen te bereiken.

  • Ik volgde trainingen over Instagram
  • Leerde hoe ik zichtbaar kon zijn op de manier die bij mij past
  • Ik leerde klanten aantrekken
  • Etc.

Lees hier meer over hoe jij ook zichtbaar kunt zijn.

Succesvol VA

Elke dag ben ik bezig met mijn bedrijf. Het voelde de afgelopen maanden al zo dat ik volledig ondernemer was. Elk uurtje wat ik over heb, besteed ik aan mijn bedrijf. Dat betekent ook heel hard werken, maar als je doet wat je leuk vindt en wat je passie is dan voelt dat alleen maar goed. Ik merk dat ik mij volledig wil richten op mijn bedrijf en daar past een baan in loondienst niet naast. Ik wil mij volledig kunnen focussen. Kun je dan zomaar je baan opzeggen? Ja dat kan, omdat ik voor steeds meer ondernemers werk en ook mijn 1 - op - 1 trainingen voor Instagram lopen goed.

virtueel assistent

Plannen voor de toekomst

Ik heb nog veel meer plannen, maar door mijn baan ernaast ontbreekt het me aan tijd om deze plannen te kunnen uitvoeren. Ik heb de afgelopen periode opdrachten moeten weigeren omdat ik er geen tijd voor had en dat is natuurlijk zonde! En nu heb ik weer de ruimte en tijd voor nieuwe opdrachten. Hoe leuk is dat!
Ik vind het een super spannende stap. Natuurlijk gaat het door mijn hoofd, wat als het niet goed gaat of wat als.... Toch heb ik er alle vertrouwen in dat dit de juiste stap is! Ik ben zo dankbaar dat ik deze stap kan gaan nemen Ik wist het al een tijdje, zo fijn om dit nu te kunnen delen❤ Yes!!!!

Wil je mijn inspiratiemail ontvangen?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan ontvang je binnenkort de inspiratiemail in je mailbox!

50%
Je bent er bijna!
Op welk e-mailadres wil je de inspiratiemail ontvangen?
Ik schrijf me in!
Your information is safe with us

Volg mij op Instagram! 

Wekelijks deel ik veel tips en inspiratie voor VA's.