Reviews 1-op-1 coaching VA's

virtueel assistent

Ik heb het 1 op 1 traject met Iris als ontzettend waardevol ervaren. Ik had een idee, zonder concreet plan. Iris nam mij aan de hand mee en zorgde voor een concreet plan waarin alle ruimte was voor mijn ideeën. We begonnen met een praktische kick off waarin we voor het hele traject doelen stelden. Nu aan het eind van het traject heb ik alle doelen behaald!! Het was zo ontzettend fijn om iedere 2 weken een call te hebben om te kijken waar we stonden, wat er nog moest gebeuren of waar ik tegen aan liep. Als ik ineens een andere kant op wilde (om dat vervolgens weer terug te draaien), was Iris degene die zonder te oordelen mij hielp te ontdekken wat ik wilde/nodig had. Het was een hele fijne periode waarin ik met vertrouwen mijn VA onderneming heb op kunnen starten en de eerste klanten (!) heb binnen gehaald! Dank je wel lieve Iris!


LInda Solutions
virtueel assistent

Iris is een bijzonder mens. Ik wist echt niet waar ik moest beginnen want ik was best wel overweldigd door al het aanbod op internet. Haar eerlijkheid gaf vertrouwen. Een coach die je vertrouwen geeft en het gevoel dat je niet eens online met haar aan het praten bent, is uniek! En die coach is Iris. Ik ben heel erg gegroeid en tijdens het traject ook 3 klanten mogen verwelkomen! Zoek je een VA coach waar je een goed gevoel bij hebt en ook nog eens resultaten mee gaat boeken, kies dan voor Iris! Haar traject is het meer dan waard!


LInda Solutions
Virtueel assistent

Door mijn positieve ervaringen met het VA Library Membership hoefde ik niet lang na te denken wie ik als coach zou willen. Dat was natuurlijk Iris.


De 1 op 1 coaching was super fijn! Niet alleen de maandelijkse afspraken via Zoom, maar zeker ook het Trellobord waar we in samenwerkten en waar ik al mijn vragen (dagelijks als ik dat zou willen) in kon zetten. Iris dacht echt met me mee en gaf me tips waardoor ik niet tot onze maandelijkse afspraak hoefde te wachten, maar gelijk verder kon met mijn plannen, offertes en andere werkzaamheden. Iris heeft me ook doen inzien dat ik met mijn werkzaamheden als VA & Organizer van waarde ben voor andere ondernemers en dat geeft je zelfvertrouwen en net dat duwtje in de rug dat je soms nodig hebt.

Iris is niet alleen een fijn en meelevend persoon, ook haar ervaring als VA en coach is in dit traject voor mij erg waardevol geweest.


Ben jij een startende VA of (net als ik) al een aantal jaren aan de slag en kun je een coach/sparringspanrter gebruiken dan kan ik je Iris echt aanraden, evenals haar VA Library Membership!


Natalie Vossenberg - Fox Organizing
Virtual assistant

Ik zou iedere VA (to be) aanraden om bij Iris in te stappen. Het Membership is heel waardevol en geeft je de juiste stappen om te beginnen, maar met het 1:1 traject kon ik er nog meer uithalen en kreeg ik snel richting. Iris is een hele fijne coach en oprecht betrokken en geïnteresseerd. Onze coachcalls waren altijd inhoudelijk heel waardevol. Niet alleen worden daar vragen beantwoord, maar Iris komt ook met eigen ideeën waar je weer mee verder kunt. Ik voel dat ik nu heel goed begrijp wat ondernemerschap betekent en hoe je als VA klanten kunt aantrekken en kunt bedienen. Ik zat in het traject volledig in de juiste flow om flinke stappen te kunnen zetten vanuit de juiste drijfveren en motivatie. Zonder Iris was ik lang niet zo ver gekomen als waar ik nu sta!

Lizanne van Esch

"Het 1 op 1 VA traject met Iris heeft mij super veel gebracht. Ik wilde graag een stevige basis leggen voor mijn VA bedrijf en dat is zeker gelukt. Iris heeft mij goed begeleid om consistent online zichtbaar te zijn en mijn zelfvertrouwen daarin enorm versterkt. Het mooie is dat ik bij dit traject ook toegang kreeg tot de VA Library, een kennisbank met video’s over allerlei thema’s waar je als VA in je werk mee te maken krijgt. Iris is heel goed in waarde delen en ze weet dat zo te doen, dat je er direct mee aan de slag kunt. Ik zou iedere startende VA dit traject aanraden!"


Derya van Structur8
virtueel assistent

"Na de zoveelste online training was ik op zoek naar 1 op 1 coaching. Een stok achter de deur. Maar ook iemand die mij kon helpen met specifieke vragen. Dit vond ik bij het traject van Iris.

Het fijne van het traject is dat je zelf kan aangeven waar je behoefte aan hebt. Social media beheer stond al een tijd op mijn lijstje. Tijdens het traject heb ik dit als pilot kunnen aanbieden aan een klant en zijn we hiermee van start gegaan. Daarnaast heb ik Trello bij een nieuwe klant kunnen inzetten als project management tool. Mijn klant kende deze tool nog niet maar is nu razend enthousiast. Klant blij, ik blij.

Naast social media beheer en Trello zijn we ook nog aan de slag gegaan met hashtags en hebben we een start gemaakt met Mailblue en adverteren. Als je op zoek bent naar gerichte hulp/coaching, dan raad ik je Iris zeker aan. Naast dat ze heel veel kennis heeft, is ze ook nog een heel leuk en gezellig mens. Ik keek altijd uit naar een sessie met Iris."


Eliza van VA4fashion
nicole-virtueel-assistent

"Wow, wat was de coaching van Iris fijn. Iris leerde mij hoe ik een contentplan kan maken en op een goede manier zichtbaar kan zijn op social media. Maar ook welke acties ik moet ondernemen om klanten aan te trekken. De feedback op de teksten vond ik erg waardevol. Tijdens de zoomsessies gaf ze mij allerlei ideeën en dacht ze met mij mee. Iris is een goede coach, betrokken en behulpzaam. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en zou het echt aan alle (startende) VA's aanbevelen. Dankjewel Iris!"


Nicole Hoyer van Nic de Regelchick

VA

Toen ik met het 1 op 1 traject begon, stelden Iris en ik (onder andere) als doel om m’n 1e klant te vinden. Dat voelde op dat moment als onmogelijk, omdat ik bij nul moest beginnen. Maar met de hulp van Iris ging ik aan de slag. Ze leerde me hoe ik mijn profiel sterk kon neerzetten, hielp me met het bedenken van content en keek al mijn teksten na, waardoor ik verzekerd was van goede content. Voor ik het wist, kwam ik via Instagram met iemand in contact. Zij stelde mij aan iemand voor en diegene is toen mijn klant geworden!

Iris is te omschrijven als behulpzaam en easy going. Ze staat voor je klaar, denkt met je mee en weet altijd met goede ideeën te komen. Iris heeft echt heel veel kennis en dat heeft ze tijdens het traject allemaal met me gedeeld, waardoor ik echt heel veel heb geleerd. Als je zoekende bent met je online zichtbaarheid, dan kan ik dit traject absoluut aanbevelen! Na het samenwerken met Iris heb je gegarandeerd alle kennis en skills in huis om moeiteloos en consistent online zichtbaar te zijn!


Simone Rood virtueel assistent
virtueel assistent worden

"Ik heb bij Iris het 1 op 1 traject gevolgd en ben super enthousiast! Het is veel uitgebreider dan alleen online zichtbaar zijn, je kan echt met alle vragen bij haar terecht en ze antwoord heel snel.

Iris heeft me geholpen met online zichtbaar zijn. Ik wist niet goed wat ik moest posten, had geen goede strategie en weinig content ideeën. We hebben samen gebrainstormd en daaruit is een hele lijst met content ideeën gekomen. Ook tijdens het traject hebben we deze lijst steeds aangevuld, waardoor ik nu heel veel ideeën heb. Iris heeft me geholpen met mijn teksten, ze heeft me geholpen met het maken van mooie story templates en geholpen met het ook echt te posten. Een goede stok achter de deur.

Ook heeft ze me geholpen met het verbeteren van mijn website, werken met plantools, adverteren en gewoon heel veel handige tips meegegeven tijdens het traject.

Alle doelen die we bij de start van het traject geformuleerd hadden heb ik behaald en er zelfs klanten bij gekregen!

Ik heb super veel geleerd en kan het traject echt aan iedereen aanbevelen!

Bedankt Iris!"


Rianne Overweg van Rianne Business Support
VA

"Het 1 op 1 traject van Iris is mij heel goed bevallen! Doordat Iris zelf veel ervaring heeft, weet ze waar ze het over heeft en heeft ze mij heel gericht geholpen. Ze heeft veel parate kennis, en is enorm gedreven in wat ze doet. Het traject heeft er voor gezorgd dat ik met nog meer focus op bepaalde gebieden kan werken, en de vooraf gesteld doelen zijn ook nog eens behaald. Dus ben je toe aan de volgende stap in je bedrijf, maar kom je daar zelf niet helemaal uit dan raad ik het traject van Iris zeker aan!"

Dieuwertje Beerenpoot
review-virtueel-assistent-nikkie

"De afgelopen maanden heb ik het 1:1 VA Library Plus traject gevolgd bij Iris en ik ben heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Iris is super betrokken en heeft op vrijwel alles een antwoord omdat ze zelf veel ervaring heeft met het werken als VA. Iris is heel toegankelijk, hierdoor had ik al snel het gevoel dat ik alles aan Iris kon vragen en met haar kon bespreken. De VA Library in combinatie met de 1-op-1 coaching van Iris hebben er voor gezorgd dat ik een succesvolle start heb gemaakt als VA. Tijdens de coaching verliep onze communicatie voornamelijk via Trello, dit vond ik super overzichtelijk en altijd vlotte communicatie met Iris! Zoek je een betrokken, betrouwbare, kundige en ook nog eens een hele leuke coach om te starten als VA, dan zit je bij Iris goed!"

Nikkie 

Reviews VA Library

VA worden Iris Treffers

“Op dit moment zit ik compleet in de VA Library van Iris. Wat mij betreft staat hier alles in wat je moet weten als VA. Ik heb pas 3 modules af en door de info die ik heb toegepast heb ik 3 opdrachten in 1 week erbij gekregen. Momenteel zit ik vol. Heerlijk!”

Sandra van der Geer
virtueel assistent

"Met de VA Library heeft Iris iets heel unieks gecreëerd: een online kennisbank voor virtual assistants waarin ze al haar kennis en ervaring over tal van onderwerpen in duidelijke uitlegvideo’s deelt. Over tools waar je als VA mee kunt werken, maar ook over zichtbaar worden op social media, hoe je klanten krijgt als VA, over samenwerken met klanten, en nog veel meer. Eigenlijk zit de VA Library bomvol mini-trainingen, allemaal centraal op één plek. En er komen bijna iedere maand nieuwe online lessen bij.


Wat ik superfijn vind is dat de VA Library altijd toegankelijk is, op ieder moment van de dag, 24/7. Als ik over een bepaalde tool meer wil weten kijk ik eerst in de Library, want 9 van de 10 keer heeft Iris hier al een video overgemaakt. Ook vind ik de maandelijkse live Q&A-sessies heel waardevol (deze zijn ook allemaal in de Library terug te kijken). Daarnaast organiseert Iris regelmatig extra masterclasses over een bepaald thema, soms ook met gastsprekers. En last but not least; bij de VA Library hoort een superfijne besloten Facebook-community waar Iris zelf ook actief aanwezig is. Hier kan ik al mijn vragen stellen, helpen we elkaar en leer ik van de vragen en ervaringen van andere VA’s.


Kortom, ik ben heel blij met Iris en de VA Library, en ben jij VA of wil je gaan werken als VA, dan raad ik de VA Library van Iris dan ook van harte aan.”

Gabrielle - Bureaubellimage

VA Iris

"Ik geniet elke seconden van de Libary van Iris. Ik volg Iris al enkele jaren.
Er zijn van de vele nieuwsbrieven die ik binnen krijg er maar 2 die ik altijd lees.
En die van Iris altijd, ze bevatten altijd interessante of waardevolle tips.
Ik doe op dit moment alleen nog het VA werk bij onze 2 eigen bedrijven.
En gezien wat ik doe ik daar ook alles over wil weten vond ik de Libary van Iris zo interessant.
Dat ik ook ben ingestapt.
1 koop en je hebt alle trainingen die je kunt bedenken overzichtelijk bij elkaar.
Canva, Instagram, facebook, Trello, hoe je je prijzen berekend, omgaan met problemen, enz enz.
En ik kan ook nog elke maand vragen stellen in de Q&A ook als ik niet live aanwezig kan zijn worden de vragen beantwoord.
Daarnaast vind ik Iris gewoon een heel, lief en oprecht persoon met haar hart op de juiste plek.
Iris Verkoopt vanuit haar hart daar houd ik van.
Ik ben tot nu toe nog nooit een zo'n complete training tegen gekomen.
Als ik dit eerder had geweten had me dit enkele duizenden euro's gescheeld.

Dit omdat de VA Libary alle trainingen bevat die ik ooit volgde.
En dat zijn er veel.

Anja Westerduin
virtueel assistent

"De VA Library heeft echt een enorme toegevoegde waarde voor VA's. Er komen heel veel onderwerpen aan bod, eigenlijk alles wat ik nodig heb als VA. De onderwerpen worden heel duidelijk uitgelegd aan de hand van video's. Dat zoveel informatie te vinden is op één plek ben ik nog niet eerder tegengekomen. Nooit meer zoeken naar cursussen maar gewoon naar de Library van Iris. Hoe fijn is dat! Naast de library vind ik de besloten facebook groep voor de leden ook heel waardevol. Dank Iris!"

Eliza Plate
virtueel assistent

"De post van Iris over de VA Library op Instagram kwam voor mij op het juiste moment. Ik had voor mezelf besloten dat ik graag van bepaalde zaken meer wilde weten maar ik werd 'gek' van alle (gratis) webinars en opleidingen die ik voorbij zag komen op mijn tijdlijn. Ik was eigenlijk een beetje overweldigd door het aanbod. Tot ik het bericht van Iris zag!

Nadat ik op de site meer had gelezen over de VA Library was ik overtuigd dat dit het voor mij was. Heel veel van de onderwerpen die Iris behandeld zijn onderwerpen die voor mij, als startende VA, van toepassing zijn en waar ik graag meer over wil weten. Alles wordt in fijne, duidelijke video's uitgelegd en je kunt het in je eigen tempo volgen. Daarnaast kun je kijken wat voor jou op dat moment interessant is.

Naast de VA Library is de besloten Facebook groep ook heel prettig. Wanneer je vragen hebt kun deze hier stellen en doordat er meerdere VA's in de groep zitten krijg je eigenlijk altijd goed antwoord.

Mij heeft het in ieder geval al heel veel gebracht dus ik zou zeggen... bij twijfel... DOEN!"

Sanne Radsma -Miss virtual
virtueel assistent

"Al sinds 2012 ben ik zzp-er en heb me sinds 3 jaar gespecialiseerd en verdiept in online ondernemen, zowel als De Digiwijzeres als De Online Techgirl. Vrij allround op technisch vlak. Canva, Content creatie, Trello, WordPress Divi, WooCommerce, Learndash... Typetje autodidact op heel veel vlakken. Hahaha! Maar wat werd ik blij toe Iris haar VA Library opzette en ik instapte. Hoe fijn als ik eens niet alles vanaf scratch zelf hoef uit te vogelen, met de nodige trial and error natuurlijk!


Iris haar how-to-video's hebben een heerlijke opbouw (zelf ben ik niet zo van de structuur en dat zorgt soms sneller voor mijn eigen trials en errors... hahaha). En met regelmaat zitten er fijne eye-openers in verwerkt, zodat het altijd van toegevoegde waarde is op de kennis die ik zelf al van veel tools heb.


Maar de VA Library is meer! Het contact in de besloten FB-groep is heel erg fijn. De deelnemers helpen elkaar ook zo goed. Ieder heeft zijn eigen expertise en dat maakt deze groep zo fijn.


Om maar niet te spreken over de Zoom-contact-momenten. Heerlijk om met gelijkgestemden te praten. De meesten van ons zijn eenpitters natuurlijk, maar op zon'n moment voelt het echt even samen.


Ik kan Iris haar VA Library zeker aanraden, zelfs voor de gevorderde VA.

Dankjewel Iris voor je fijne energie, goede uitleg en enthousiasme. Keep up the good work!"

Saskia Veltenaar: De Digiwijzeres & De Online Techlady
Virtueel assistent

Ik volgde Iris al een tijdje op Instagram en word blij van haar posts met tips, uitleg(filmpjes) en ze was ook nog eens super behulpzaam toen ik een vraag had. Die persoonlijke benadering spreekt me erg aan. Toen Iris startte met VA Library hoefde ik dan ook niet lang na te denken om lid te worden.
Ik vind de Library erg waardevol, omdat er zoveel verschillende onderwerpen aanbod komen waar je als VA mee te maken krijgt, de duidelijke uitleg (tekst en up-to-date filmpjes), praktische tips die je gelijk toe kunt passen, Q&A's, besloten FB groep (met erg leuke, behulpzame VA's) en super tof dat Iris zo persoonlijk betrokken blijft. Het fijne is dat je alles online op een voor jou geschikt tijdstip kunt volgen in je eigen tempo. Een aanrader voor iedere VA!

Natalie Vossenberg - Fox Organizing
VA
virtueel-assistent worden
virtueel assistent

Ken jij de VA Library al? 

Ik ben vanaf het begin ingestapt en nog geen seconde spijt gehad. De eerste module was Trello en nu ben ik helemaal fan van deze tool!


Elke keer komt er een stukje kennis bij. Iris geeft uitleg d.m.v. video's en filmpjes wat ik persoonlijk een hele prettige manier van leren vindt. Er staat wat begeleidende tekst bij de video, maar zeker geen lappen tekst.


Ik ben heel blij met deze kennisbank want als VA ben je nooit uitgeleerd en hoe leuk is het om het van een collega VA te mogen leren.

Annelies Wassens - DOE Support
virtueel assistent

De VA Library ziet er goed uit! Iris is een topper in alles wat ze doet! Ze komt haar afspraken na. Echt underpromise overdeliver! Ik kocht de curus eigenlijk nog voordat er iets stond. Ik Heb heel veel cursussen gedaan maar ik dacht meteen, Iris heeft nu alles voor mij bij elkaar gezet. Ik weet zeker dat ik nog van haar kan leren maar ook het feit dat ik even ergens iets kan controleren als ik ergens over twijfel. Je kan nog zo goed zijn in je werk maar ook een arts of advocaat pakt er regelmatig een boek bij. Je hoef niet alles in detail te onthouden. Ik raad de Library zeker aan. Er staat nog maar de helft in en nu al heel waardevol. Dit scheelt geld maar vooral veel tijd.

Faiza Belhadj | Lisaya Solutions

null

null

Training online zichtbaarheid voor VA's

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Training Instagram voor jou als virtueel assistent

null

null

virtueel assistent

"Ik ben dan wel geen VA, maar toch leek deze training mij heel handig en interessant. Ik heb van tevoren even contact gehad met Iris om te checken of het uitmaakt dat ik iets anders doe (een webshop run) en ze gaf aan dat deze training ook heel waardevol kan zijn als je geen VA bent. En mocht ik het na een week toch niets vinden dan zou ik zelfs mijn geld terugkrijgen. Wat een goede service en daarmee kreeg ik direct een nog beter gevoel. Wat een fijne training met heel veel handige, praktische tips en alles wordt ook heel rustig uitgelegd. Iris heeft een rustgevende stem en weet waar ze het over heeft. Over sommige onderwerpen had ik zelfs graag nog meer gehoord 😉 Dankjewel Iris! Ik heb absoluut nieuwe dingen geleerd."

Stefanie Kooter Hoogendoorn

Volg mij op Instagram! 

Wekelijks deel ik veel tips en inspiratie voor VA's.