Reviews

1 op 1 traject VA's

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Dankzij het traject van Iris heb ik mijn 1e klant gevonden!

Toen ik met het 1 op 1 traject begon, stelden Iris en ik (onder andere) als doel om m’n 1e klant te vinden. Dat voelde op dat moment als onmogelijk, omdat ik bij nul moest beginnen. Maar met de hulp van Iris ging ik aan de slag. Ze leerde me hoe ik mijn profiel sterk kon neerzetten, hielp me met het bedenken van content en keek al mijn teksten na, waardoor ik verzekerd was van goede content. Voor ik het wist, kwam ik via Instagram met iemand in contact. Zij stelde mij aan iemand voor en diegene is toen mijn klant geworden!

Iris is te omschrijven als behulpzaam en easy going. Ze staat voor je klaar, denkt met je mee en weet altijd met goede ideeën te komen. Iris heeft echt heel veel kennis en dat heeft ze tijdens het traject allemaal met me gedeeld, waardoor ik echt heel veel heb geleerd. Als je zoekende bent met je online zichtbaarheid, dan kan ik dit traject absoluut aanbevelen! Na het samenwerken met Iris heb je gegarandeerd alle kennis en skills in huis om moeiteloos en consistent online zichtbaar te zijn!

Simone Rood virtueel assistent

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik heb super veel geleerd en kan het traject echt aan iedereen aanbevelen!

"Ik heb bij Iris het 1 op 1 traject online zichtbaarheid gevolgd en ben super enthousiast! Het is veel uitgebreider dan alleen online zichtbaar zijn, je kan echt met alle vragen bij haar terecht en ze antwoord heel snel.

Iris heeft me geholpen met online zichtbaar zijn. Ik wist niet goed wat ik moest posten, had geen goede strategie en weinig content ideeën. We hebben samen gebrainstormd en daaruit is een hele lijst met content ideeën gekomen. Ook tijdens het traject hebben we deze lijst steeds aangevuld, waardoor ik nu heel veel ideeën heb. Iris heeft me geholpen met mijn teksten, ze heeft me geholpen met het maken van mooie story templates en geholpen met het ook echt te posten. Een goede stok achter de deur.

Ook heeft ze me geholpen met het verbeteren van mijn website, werken met plantools, adverteren en gewoon heel veel handige tips meegegeven tijdens het traject.

Alle doelen die we bij de start van het traject geformuleerd hadden heb ik behaald en er zelfs klanten bij gekregen!

Ik heb super veel geleerd en kan het traject echt aan iedereen aanbevelen!

Bedankt Iris!"

Rianne Overweg van Rianne Business Support

Ms. Nameless
Add Your Stars
Als je op zoek bent naar gerichte hulp/coaching, dan raad ik je Iris zeker aan. 

"Na de zoveelste online training was ik op zoek naar 1 op 1 coaching. Een stok achter de deur. Maar ook iemand die mij kon helpen met specifieke vragen. Dit vond ik bij het traject van Iris.

Het fijne van het traject is dat je zelf kan aangeven waar je behoefte aan hebt. Social media beheer stond al een tijd op mijn lijstje. Tijdens het traject heb ik dit als pilot kunnen aanbieden aan een klant en zijn we hiermee van start gegaan. Daarnaast heb ik Trello bij een nieuwe klant kunnen inzetten als project management tool. Mijn klant kende deze tool nog niet maar is nu razend enthousiast. Klant blij, ik blij.

Naast social media beheer en Trello zijn we ook nog aan de slag gegaan met hashtags en hebben we een start gemaakt met Mailblue en adverteren. Als je op zoek bent naar gerichte hulp/coaching, dan raad ik je Iris zeker aan. Naast dat ze heel veel kennis heeft, is ze ook nog een heel leuk en gezellig mens. Ik keek altijd uit naar een sessie met Iris."

Eliza van VA4fashion

Ms. Nameless
Add Your Stars
Iris is heel goed in waarde delen en ze weet dat zo te doen, dat je er direct mee aan de slag kunt.

"Het 1 op 1 VA traject met Iris heeft mij super veel gebracht. Ik wilde graag een stevige basis leggen voor mijn VA bedrijf en dat is zeker gelukt. Iris heeft mij goed begeleid om consistent online zichtbaar te zijn en mijn zelfvertrouwen daarin enorm versterkt. Het mooie is dat ik bij dit traject ook toegang kreeg tot de VA how-to-library, een kennisbank met video’s over allerlei thema’s waar je als VA in je werk mee te maken krijgt. Iris is heel goed in waarde delen en ze weet dat zo te doen, dat je er direct mee aan de slag kunt. Ik zou iedere startende VA dit traject aanraden!"

Derya van Structur8

Ms. Nameless
Add Your Stars
review-virtueel-assistent-nikkie

"De afgelopen maanden heb ik het 1:1 VA Library Plus traject gevolgd bij Iris en ik ben heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Iris is super betrokken en heeft op vrijwel alles een antwoord omdat ze zelf veel ervaring heeft met het werken als VA. Iris is heel toegankelijk, hierdoor had ik al snel het gevoel dat ik alles aan Iris kon vragen en met haar kon bespreken. De VA Library in combinatie met de 1-op-1 coaching van Iris hebben er voor gezorgd dat ik een succesvolle start heb gemaakt als VA. Tijdens de coaching verliep onze communicatie voornamelijk via Trello, dit vond ik super overzichtelijk en altijd vlotte communicatie met Iris! Zoek je een betrokken, betrouwbare, kundige en ook nog eens een hele leuke coach om te starten als VA, dan zit je bij Iris goed!"

Nikkie 

VA Library

virtueel assistent

"De VA Library heeft echt een enorme toegevoegde waarde voor VA's. Er komen heel veel onderwerpen aan bod, eigenlijk alles wat ik nodig heb als VA. De onderwerpen worden heel duidelijk uitgelegd aan de hand van video's. Dat zoveel informatie te vinden is op één plek ben ik nog niet eerder tegengekomen. Nooit meer zoeken naar cursussen maar gewoon naar de Library van Iris. Hoe fijn is dat! Naast de library vind ik de besloten facebook groep voor de leden ook heel waardevol. Dank Iris!"

Eliza Plate
virtueel assistent

"De post van Iris over de VA Library op Instagram kwam voor mij op het juiste moment. Ik had voor mezelf besloten dat ik graag van bepaalde zaken meer wilde weten maar ik werd 'gek' van alle (gratis) webinars en opleidingen die ik voorbij zag komen op mijn tijdlijn. Ik was eigenlijk een beetje overweldigd door het aanbod. Tot ik het bericht van Iris zag!

Nadat ik op de site meer had gelezen over de VA Library was ik overtuigd dat dit het voor mij was. Heel veel van de onderwerpen die Iris behandeld zijn onderwerpen die voor mij, als startende VA, van toepassing zijn en waar ik graag meer over wil weten. Alles wordt in fijne, duidelijke video's uitgelegd en je kunt het in je eigen tempo volgen. Daarnaast kun je kijken wat voor jou op dat moment interessant is.

Naast de VA Library is de besloten Facebook groep ook heel prettig. Wanneer je vragen hebt kun deze hier stellen en doordat er meerdere VA's in de groep zitten krijg je eigenlijk altijd goed antwoord.

Mij heeft het in ieder geval al heel veel gebracht dus ik zou zeggen... bij twijfel... DOEN!"

Sanne Radsma -Miss virtual
virtueel assistent

"Al sinds 2012 ben ik zzp-er en heb me sinds 3 jaar gespecialiseerd en verdiept in online ondernemen, zowel als De Digiwijzeres als De Online Techgirl. Vrij allround op technisch vlak. Canva, Content creatie, Trello, WordPress Divi, WooCommerce, Learndash... Typetje autodidact op heel veel vlakken. Hahaha! Maar wat werd ik blij toe Iris haar VA Library opzette en ik instapte. Hoe fijn als ik eens niet alles vanaf scratch zelf hoef uit te vogelen, met de nodige trial and error natuurlijk!


Iris haar how-to-video's hebben een heerlijke opbouw (zelf ben ik niet zo van de structuur en dat zorgt soms sneller voor mijn eigen trials en errors... hahaha). En met regelmaat zitten er fijne eye-openers in verwerkt, zodat het altijd van toegevoegde waarde is op de kennis die ik zelf al van veel tools heb.


Maar de VA Library is meer! Het contact in de besloten FB-groep is heel erg fijn. De deelnemers helpen elkaar ook zo goed. Ieder heeft zijn eigen expertise en dat maakt deze groep zo fijn.


Om maar niet te spreken over de Zoom-contact-momenten. Heerlijk om met gelijkgestemden te praten. De meesten van ons zijn eenpitters natuurlijk, maar op zon'n moment voelt het echt even samen.


Ik kan Iris haar VA Library zeker aanraden, zelfs voor de gevorderde VA.

Dankjewel Iris voor je fijne energie, goede uitleg en enthousiasme. Keep up the good work!"

Saskia Veltenaar: De Digiwijzeres & De Online Techlady
virtueel assistent

Ken jij de VA how-to Library al? 

Ik ben vanaf het begin ingestapt en nog geen seconde spijt gehad. De eerste module was Trello en nu ben ik helemaal fan van deze tool!


Elke keer komt er een stukje kennis bij. Iris geeft uitleg d.m.v. video's en filmpjes wat ik persoonlijk een hele prettige manier van leren vindt. Er staat wat begeleidende tekst bij de video, maar zeker geen lappen tekst en ze werkt niet met werkboeken, dus lekker zelf je aantekeningen noteren ;-)


Ik ben heel blij met deze kennisbank want als VA ben je nooit uitgeleerd en hoe leuk is het om het van een collega VA te mogen leren.

Annelies Wassens - DOE Support

null

null

Training online zichtbaarheid voor VA's

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Training Instagram voor jou als virtueel assistent

null

null

virtueel assistent

"Ik ben dan wel geen VA, maar toch leek deze training mij heel handig en interessant. Ik heb van tevoren even contact gehad met Iris om te checken of het uitmaakt dat ik iets anders doe (een webshop run) en ze gaf aan dat deze training ook heel waardevol kan zijn als je geen VA bent. En mocht ik het na een week toch niets vinden dan zou ik zelfs mijn geld terugkrijgen. Wat een goede service en daarmee kreeg ik direct een nog beter gevoel. Wat een fijne training met heel veel handige, praktische tips en alles wordt ook heel rustig uitgelegd. Iris heeft een rustgevende stem en weet waar ze het over heeft. Over sommige onderwerpen had ik zelfs graag nog meer gehoord 😉 Dankjewel Iris! Ik heb absoluut nieuwe dingen geleerd."

Stefanie Kooter Hoogendoorn

Volg mij op Instagram! 

Wekelijks deel ik veel tips en inspiratie voor VA's.