Gratis masterclass

"Binnen 1 maand jouw eerste droomklant aantrekken als VA"

Schrijf je nu in!

Succesvolle VA

Ben je virtueel assistent en herken jij jezelf hierin:

✓ Ben je VA of van plan om te gaan starten als VA?

Heb je tot nu toe nog geen tot weinig klanten?

Vind je het lastig om klanten aan te trekken die bij jou passen?

 Ben je het zat om continu te reageren op oproepjes voor VA's zonder resultaat?

Kost ondernemen je veel tijd en levert het je te weinig op?

 Vind je het lastig om je aanbod te bepalen?

In deze gratis masterclass leer ik je hoe jij binnen 1 maand jouw eerste droomklant aantrekt als VA.

Schrijf je nu in!

Mooie woorden na de masterclass

Heel erg bedankt!

Zeer waardevol. Meerdere webinars gekeken, maar bij jou echt wat geleerd!

Mooie woorden na de masterclass

Ik heb nog niet eerder zo'n waardevol

webinar gevolgd. Ik ben fan! Dank je wel!

Ik heb de afgelopen tijd al meer dan honderden VA's geholpen met hun VA-bedrijf. Ik wil jou ook heel graag helpen. Daarom nodig ik je graag uit bij mijn masterclass: "Binnen 1 maand jouw eerste droomklant aantrekken als VA"

coaching va bedrijf

In mijn masterclass ontdek je:

Welke acties ervoor zorgen dat jij klanten aantrekt als VA.

Hoe je juist die “droomklanten” aantrekt die bij jou passen.

 Wat er geregeld moet zijn voor een samenwerking met klanten..

 Hoe je een aanbod creëert waar je blij van wordt en waar vraag naar is.

✓ Hoe je opvalt tussen alle andere VA's en klanten voor jou kiezen.

In deze gratis online masterclass leer je, hoe jij als VA binnen 1 maand jouw eerste droomklant aantrekt. De masterclass geef ik op verschillende data. Je kunt je inschrijven wanneer het jou uitkomt. De starttijd is altijd om 10.00 uur en de masterclass duurt 50 minuten.

Supertof als jij erbij bent!

Mooie woorden na de masterclass

Steengoed Iris! :) Mooie opbouw, véél waarde. Top gedaan!

Mooie woorden na de masterclass

Wow Iris, ik wil je bedanken voor vandaag! Wat geweldig dat je zoveel waardevolle informatie hebt gedeeld. Hier heb ik nu echt wat aan!

Schrijf je nu in!

Startende VA's helpen

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Treffers, VA-mentor voor startende en ervaren VA’s. Als mentor help ik VA’s met de start en groei van hun mooie VA-bedrijf. Het vak virtueel assistent is een prachtig vak, daar weet ik alles van, want ik heb zelf ruim 4 jaar als VA gewerkt.

Voordat ik met het vak virtueel assistent in aanraking kwam heb ik 17 jaar lang in het onderwijs gewerkt. Kennis overdragen is iets wat ik ontzettend graag doe en altijd wil blijven doen. Zo is het eigenlijk ook gekomen dat ik VA-mentor ben geworden. Steeds meer VA’s zagen mijn succes op bijvoorbeeld Instagram en gingen mij om advies vragen. Op die manier heb ik ontzettend veel VA’s  geholpen. Ik merkte aan mezelf dat ik dit leuk vond en, niet geheel onbelangrijk, dat ik dit goed kan.

Door mijn expertise en werkervaring als VA heb ik ontzettend veel kennis opgedaan en deze kennis wil ik graag met andere VA’s delen. Precies om die reden heb ik het VA Library Membership ontwikkeld. Dit is één grote kennisbank en community voor VA’s.