1 op 1 traject voor VA's

Van startende VA naar succesvolle VA

1 op 1 VA coaching traject

Succesvol VA bedrijf

Van startende VA naar
succesvolle VA

  Je bent net gestart als virtueel assistent, klaar om aan de slag te gaan voor de leukste klanten en je wilt van jouw VA-bedrijf een succes gaan maken. Misschien ben je net klaar met het afronden van je VA opleiding. Alles wat je geleerd hebt wil je nu gaan toepassen in de praktijk. Dit lijkt soms eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Want hoe werkt ondernemen eigenlijk en wat komt er allemaal in de praktijk bij kijken als je net voor jezelf gaat beginnen als virtueel assistent?

  Met dit 1 op 1 traject help ik VA's met de start van hun eigen bedrijf.

  3 maanden lang ben ik jouw coach en gaan we samen aan de slag, zodat jij een goede start kunt maken met jouw VA Bedrijf.

  Na het 1 op 1 traject heb je alle kennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan als virtueel assistent.

Ik weet nog goed toen ik zelf startte als VA. Ik was klaar met mijn opleiding en dacht nu ga ik echt aan de slag als VA. In de praktijk verliep dat toch anders. Het lukte maar niet om een eerste klant te krijgen, wat ik ook deed. Ik reageerde op iedere opdracht die ik tegenkwam in Facebookgroepen en was 4 keer per week online zichtbaar.

Ik besloot dat het anders moest en volgde trainingen en meerdere 1 op 1 trajecten om mijn kennis uit te breiden. Ik ontdekte hoe belangrijk online zichtbaarheid was en paste alles wat ik leerde toe in de praktijk. En met resultaat! Ik heb ruim 2,5 jaar met een wachtlijst gewerkt. 

Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om van een startende VA een succesvolle VA te worden.

★ Van baan in loondienst ben je net gestart met jouw VA-bedrijf.

★ Je bent op zoek naar iemand die aan jou zij staat en die jou helpt om van jouw bedrijf een succes te maken.

★ Je bent net gestart met ondernemen. Je bent ambitieus en hebt mooie plannen. Je wilt als VA graag andere ondernemers helpen, werk uit handen nemen, anderen helpen met jouw expertise.

★ Alleen lukt het nu nog niet om deze stappen zelf te nemen. Je wilt hier graag hulp bij.

Je bent net gestart als virtueel assistent

  Maar heb je het gevoel dat je niet goed weet:

  → Hoe het werken als virtueel assistent in de praktijk gaat?

  → Hoe je snel aan klanten komt. Hoe ben je slim online zichtbaar op social media en hoe kom je aan een goede website die ook daadwerkelijk klanten oplevert?

  → Hoe jij je precies kan onderscheiden in de markt met zoveel VA's om je heen?

  → Welke diensten je het beste kunt aanbieden en hoe je daar écht een expert in wordt. Ook mis je nog kennis over de online tools die je nodig hebt als VA?


  Je wilt niet maandenlang twijfelen en struggelen in je eentje. Want het is al spannend zat om voor jezelf te beginnen. Zullen we ontdekken of ik je hierbij kan helpen?

Een matchcall is gratis en vrijblijvend

"Volg je hart, want dat klopt"

Succesvol bedrijf als virtual assistent

Hoe zou het zijn als...

→ Je een succesvol bedrijf hebt en als VA voor de allerleukste klanten werkt?

→ Je met een fijn gevoel online zichtbaar bent, een duidelijke website hebt staan en alle belangrijke tools onder de knie hebt?

→ Je na 3 maanden meer zelfvertrouwen hebt en je alles hebt geleerd om succesvol te zijn als VA?

→ Je niet meer alles zelf hoeft uit te zoeken en zeker weet dat wat je geleerd hebt, straks ook echt toepasbaar is in de praktijk?

→ Je iemand naast je hebt waarmee je kunt sparren, overleggen en alles aan kunt vragen.

Wat kun je verwachten van het traject?

Je wilt graag starten met jouw VA business. Je hebt iemand nodig die jou daarbij helpt en begeleidt. Dan is het 1 op 1 traject iets voor jou.

Wat houdt het traject precies in?

★ Tijdens het 1 op 1 traject ga ik jou drie maanden lang persoonlijk begeleiden. We starten samen met een kick-off van 1 uur. Dit vindt plaats via Zoom. Hierin bepalen we jouw doelen en maken we een plan van aanpak.

★ Na de kick-off krijg je 6 keer een call (via Zoom) van drie kwartier samen met mij.

★ Daarnaast krijg je toegang tot de training "Online zichtbaarheid voor VA's" bestaande uit 12 modules ter waarde van 197. Zodra je start met het traject, krijg je meteen toegang tot de online training.

★ Je krijgt direct toegang tot de VA Library, een grote kennisbank voor VA's.

★ Ik ben 3 maanden lang jouw sparringpartner. Je kunt me tijdens het traject altijd mailen en je krijgt op werkdagen binnen 24 uur antwoord.

★ De investering van het 1 op 1 traject is € 1750 euro excl. BTW. Je kunt het traject ook in 3 termijnen betalen van € 600 euro excl. BTW.

Een matchcall is gratis en vrijblijvend
Rianne Overweg

"Ik heb bij Iris het 1 op 1 traject gevolgd en ben super enthousiast! Het is veel uitgebreider dan alleen online zichtbaar zijn, je kan echt met alle vragen bij haar terecht en ze antwoord heel snel.

Iris heeft me geholpen met online zichtbaar zijn. Ik wist niet goed wat ik moest posten, had geen goede strategie en weinig content ideeën. We hebben samen gebrainstormd en daaruit is een hele lijst met content ideeën gekomen. Ook tijdens het traject hebben we deze lijst steeds aangevuld, waardoor ik nu heel veel ideeën heb. Iris heeft me geholpen met mijn teksten, ze heeft me geholpen met het maken van mooie story templates en geholpen met het ook echt te posten. Een goede stok achter de deur.

Ook heeft ze me geholpen met het verbeteren van mijn website, werken met plantools, adverteren en gewoon heel veel handige tips meegegeven tijdens het traject.

Alle doelen die we bij de start van het traject geformuleerd hadden heb ik behaald en er zelfs klanten bij gekregen!

Ik heb super veel geleerd en kan het traject echt aan iedereen aanbevelen!

Bedankt Iris!"

Rianne Overweg

Over Iris Treffers

Wie ben ik

Mijn naam is Iris Treffers, VA-mentor voor startende VA’s. Als mentor help ik VA’s met de start van hun mooie VA-bedrijf. Het vak virtueel assistent is een prachtig vak, daar weet ik alles van, want ik heb zelf ruim 3 jaar als VA gewerkt.

Voordat ik met het vak virtueel assistent in aanraking kwam, heb ik 17 jaar lang in het onderwijs gewerkt. Kennis overdragen is iets wat ik ontzettend graag doe en altijd wil blijven doen. Zo is het eigenlijk ook gekomen dat ik VA-mentor ben geworden. Steeds meer VA’s zagen mijn succes op bijvoorbeeld Instagram en gingen mij om advies vragen. Op die manier heb ik ontzettend veel VA’s op geholpen. Ik merkte aan mezelf dat ik dit leuk vond en niet geheel onbelangrijk, dat ik dit goed kan.

Door mijn expertise en werkervaring als VA heb ik ontzettend veel kennis opgedaan en deze kennis wil ik graag met andere VA’s delen.

Daarnaast heb ik ook een eigen community waarin ik veel vragen krijg van startende VA's. Speciaal daarom heb ik dit traject gemaakt.

Meest gestelde vragen over het 1 op 1 VA coach traject

Wat kost dit traject?

Bij het traject zit inbegrepen: toegang tot de online training, toegang tot de VA How-to Library, 1 keer een kick-off van één uur samen met mij en 6 keer een 1 op 1 call met mij van 45 minuten. De investering bedraagt 1750 euro excl. BTW. Je kunt het traject ook in 3 termijnen betalen. De prijs per termijn is 600 euro excl. BTW

Wanneer start dit traject?

Je kunt instappen wanneer jij wilt. Het is niet aan tijd gebonden. Zodra je het traject start krijg je meteen toegang tot de online training en toegang tot de VA How-to Library. Ik neem contact met je op om een afspraak te maken voor onze kick-off.

Hoeveel coaching zit er bij dit traject?

Het 1 op 1 traject start met een Kick-off van 1 uur, daarna hebben we om de 2 weken een afspraak via Zoom. In totaal 6 afspraken van 45 minuten.

Voor wie is het 1 op 1 traject?

Het 1 op 1 traject is voor jou geschikt, als je net bent gestart als VA.

Hoelang duurt dit traject?

Het traject duurt in totaal 3 maanden. Het traject start op de dag van de Kick-off en wordt gepauzeerd als één van ons vakantie heeft.

Wil je een vrijblijvende matchcall inplannen?