1 op 1 traject voor VA's

1:1 VA Library Plus

In 3 maanden staat jouw VA-bedrijf: je aanbod is helder, je weet wie jouw ideale klant is en je bent moeiteloos zichtbaar, zodat klanten jou weten te vinden.

Je bent net gestart als virtueel assistent, klaar om aan de slag te gaan voor de leukste klanten en je wilt van jouw VA-bedrijf een succes gaan maken. Dit lijkt soms eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Want hoe werkt ondernemen eigenlijk en wat komt er allemaal in de praktijk bij kijken als je net voor jezelf gaat beginnen als virtueel assistent?

Met dit 1-op-1 traject help ik VA's met de start van hun eigen bedrijf.

3 maanden lang ben ik jouw coach en gaan we samen aan de slag, zodat jij een goede start kunt maken met jouw VA-bedrijf.

Na het volgen van 1-op-1 traject staat jouw VA-bedrijf als een huis.

Plan hier jouw matchcall


Een matchcall is gratis en vrijblijvend
Succesvolle VA

Je bent net gestart als virtueel assistent

Maar heb je het gevoel dat je niet goed weet:

 Hoe het werken als virtueel assistent in de praktijk gaat?

✓ Hoe je snel aan klanten komt?

Hoe je slim online zichtbaar kunt zijn op social media op een manier dat ook daadwerkelijk klanten oplevert?

Hoe jij je precies kan onderscheiden in de markt met zoveel VA's om je heen?

Welke diensten je het beste kunt aanbieden en welk tarief je kunt vragen? Ook mis je nog kennis over de online tools die je nodig hebt als VA?

Je wilt niet maandenlang twijfelen en struggelen in je eentje. Want het is al spannend zat om voor jezelf te beginnen. Zullen we ontdekken of ik je hierbij kan helpen?

"Het 1-op-1-traject met Iris heeft mij super veel gebracht. Ik wilde graag een stevige basis leggen voor mijn VA-bedrijf en dat is zeker gelukt. Iris heeft mij goed begeleid om consistent online zichtbaar te zijn en mijn zelfvertrouwen daarin enorm versterkt."


Derya - Structur8

Wil jij...

Genoeg kennis hebben om zelfverzekerd je bedrijf te runnen en klanten te helpen?  

Maandelijks een lekker salaris uit je VA-bedrijf halen?

Dat de content die jij schrijft je ook klanten oplevert?

 Dat klanten aantrekken makkelijker wordt?

Vol vertrouwen een samenwerking aan kunnen gaan?

 Precies weten wat je moet doen om klanten aan te trekken?

Ja, dat wil ik!
Een matchcall is gratis en vrijblijvend

Volg je hart, want 't klopt

Recensie Cyntgia Gase
"Ik ben heel blij met de coaching van Iris. Als startende VA vond ik het best lastig om mijn aanbod te bepalen. Iris heeft mij daar ontzettend goed bij geholpen. Op haar advies heb ik een specialisatie gekozen. En dit is echt zo'n goede keus geweest. Ik ging van 0 klanten naar 11 klanten in 6 maanden tijd!"

Cynthia Gase - Assistance By Cynthia

1:1 VA Library Plus

In 3 maanden staat jouw VA-bedrijf: je aanbod is helder, je weet wie jouw ideale klant is en 
je bent moeiteloos zichtbaar, zodat jij jouw ideale klant aantrekt.


 3 maanden intensieve 1-op-1 begeleiding van mij;
Kick-off van 1,5 uur;
6 coach calls van 1 uur;
Samenwerken in een Trellobord;
Samen bepalen we jouw doelen;
Feedback op je websiteteksten en content;
✓ WhatsApp support;
Een jaar lang toegang tot het VA Library Membership in Huddle;
Toegang tot de besloten Facebookgroep;
Maandelijks een masterclass of Q&A;

Investering: € 2497,-  
Je kunt ook in termijnen betalen van 2x € 1275,- of 3 x € 850,-
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Voordat we 1-op-1 aan de slag gaan, wil ik graag zeker weten dat we een match zijn. Zullen we binnenkort kennismaken? Klik op de knop hieronder om een matchcall aan te vragen.

Ik wil een matchcall


Een matchcall is vrijblijvend en gratis
"Iris is te omschrijven als behulpzaam en easy going. Ze staat voor je klaar, denkt met je mee en weet altijd met goede ideeën te komen. Iris heeft echt heel veel kennis en dat heeft ze tijdens het traject allemaal met me gedeeld, waardoor ik echt heel veel heb geleerd. Na het samenwerken met Iris heb je gegarandeerd alle kennis en skills in huis om moeiteloos en consistent online zichtbaar te zijn! Dankzij het 1-op-1-traject van Iris heb ik mijn 1e klant gevonden!"

Simone Rood

Hulp voor va's

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Treffers, VA-mentor voor startende en ervaren VA’s. Als mentor help ik VA’s met de start en groei van hun mooie VA-bedrijf. Het vak virtueel assistent is een prachtig vak, daar weet ik alles van, want ik heb zelf ruim 4 jaar als VA gewerkt.

Voordat ik met het vak virtueel assistent in aanraking kwam heb ik 17 jaar lang in het onderwijs gewerkt. Kennis overdragen is iets wat ik ontzettend graag doe en altijd wil blijven doen. Zo is het eigenlijk ook gekomen dat ik VA-mentor ben geworden. Steeds meer VA’s zagen mijn succes op bijvoorbeeld Instagram en gingen mij om advies vragen. Op die manier heb ik ontzettend veel VA’s  geholpen. Ik merkte aan mezelf dat ik dit leuk vond en, niet geheel onbelangrijk, dat ik dit goed kan.

Door mijn expertise en werkervaring als VA heb ik ontzettend veel kennis opgedaan en deze kennis wil ik graag met andere VA’s delen. Precies om die reden heb ik het VA Library Membership ontwikkeld. Dit is één grote kennisbank voor startende en ervaren VA’s. Daarnaast support ik je ook graag 1-op-1 in jouw reis om een succesvolle VA te worden.