Ja ik heb interesse in het 1 op 1 traject

    Superleuk dat je interesse hebt in het 1 op 1 traject dat jou gaat helpen met de start van jouw bedrijf als virtueel assistent.


    Vooraf hebben we eerst een matchcall. Dat is een Zoom afspraak van een half uur waarin we kennismaken en of ik jou zou kunnen helpen. Hiervoor heb ik een aantal gegevens nodig. Zou je onderstaande gegevens willen invullen? Zodra ik het ingevulde formulier heb ontvangen neem ik contact met je op.


"Volg je hart, want dat klopt"

Rianne Overweg

"Ik heb bij Iris het 1 op 1 traject gevolgd en ben super enthousiast! Het is veel uitgebreider dan alleen online zichtbaar zijn, je kan echt met alle vragen bij haar terecht en ze antwoord heel snel.

Iris heeft me geholpen met online zichtbaar zijn. Ik wist niet goed wat ik moest posten, had geen goede strategie en weinig content ideeën. We hebben samen gebrainstormd en daaruit is een hele lijst met content ideeën gekomen. Ook tijdens het traject hebben we deze lijst steeds aangevuld, waardoor ik nu heel veel ideeën heb. Iris heeft me geholpen met mijn teksten, ze heeft me geholpen met het maken van mooie story templates en geholpen met het ook echt te posten. Een goede stok achter de deur.

Ook heeft ze me geholpen met het verbeteren van mijn website, werken met plantools, adverteren en gewoon heel veel handige tips meegegeven tijdens het traject.

Alle doelen die we bij de start van het traject geformuleerd hadden heb ik behaald en er zelfs klanten bij gekregen!

Ik heb super veel geleerd en kan het traject echt aan iedereen aanbevelen!

Bedankt Iris!"

Rianne Overweg

Wil je een vrijblijvende matchcall inplannen?