Iris in de media

In de media

Interview VA school

Interview VA School

Twee jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Na 17 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, ging ik een opleiding volgen bij de VA School. Van onderwijzeres naar virtueel assistent...

De VA school heeft mij onlangs gevraagd voor een interview. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Daar is het allemaal begonnen, bij de VA School!

Wil je het interview lezen, klik dan op onderstaande button.

Interview Blueberry Dynamic

Interview Blueberry Dynamic

Onlangs ben ik benaderd door Thamara Zijlstra van Dynamic voor een interview. Zij heeft meerdere succesvolle VA's geïnterviewd. In de tijd dat Corona in Nederland kwam, ging de economie steeds harder achteruit. Veel ondernemers zijn werk kwijt geraakt. In deze tijd kwam er bij mij veel werk bij. Er is steeds meer vraag naar online ondersteuning. Ben je benieuwd geworden naar mijn verhaal, lees dan hieronder het hele interview.

Volg mij op Instagram! 

Wekelijks deel ik veel tips en inspiratie voor VA's.