De 7 beste tips voor startende VA's

Zodat je binnen no-time een succesvol bedrijf hebt

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Download het e-book
virtueel assistent

Dit e-book is voor jou als je virtueel assistent bent en:

meer klanten wilt

je twijfelt over je aanbod van diensten

 je meer kennis wilt hebben over online tools

je wilt leren wat de kracht is van online zichtbaarheid

 wilt weten waarom het zo belangrijk is om te weten wie jouw ideale klant is

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Stuur me dit e-book
Your information is safe with us
Tips Social Media Strategie

Misschien herken je dit wel

Je wilt als VA graag aan de slag voor de allerleukste klanten. Maar hoe krijg je klanten en welke stappen moet je nemen?

 je vindt het lastig om te bedenken waar jij als VA ondernemers bij wilt gaan helpen.

✓ er zijn veel online tools, welke tools zijn nu handig om te gebruiken en welke niet?

je wilt graag leren hoe je social media kunt inzetten als VA

 je bent zoekende voor wie je wel en niet zou willen werken

je wilt graag meer informatie over het vak virtueel assistent

✓ je wilt graag een leuk salaris verdienen als VA

In dit e-book deel ik mijn 7 beste tips voor een goede start van jouw VA-bedrijf. Stap voor stap vertel ik je alles over dit fantastische vak. Na het lezen van dit e-book heb je volop inspiratie om als VA aan de slag te gaan.

Download mijn gratis e-book "De 7 beste tips voor startende VA's

Zodat je binnen no-time een succesvol bedrijf hebt

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Download het e-book
virtueel assistent


Drie jaar lang heb ik als VA vol met werk gezeten en zelfs gewerkt met een wachtlijst. Nu help ik als VA-mentor VA's bij de start van hun VA-bedrijf en heb ik een kennisbank ontwikkeld. In mijn gratis e-book deel ik mijn 7 beste tips voor een goede start van jouw VA-Bedrijf.


Na het lezen van dit e-book:


heb je volop inspiratie gekregen om te gaan starten met jouw VA-bedrijf

✓ weet je welke kennis belangrijk is om te hebben als startende VA

is het duidelijker voor jou welke diensten je wilt gaan aanbieden en welke liever niet

weet je hoe online zichtbaarheid kan zorgen voor klanten

welke tools handig zijn om te gebruiken als VA

is duidelijk waarom het zo belangrijk is om te weten wie jouw ideale klant is

ben je net zo enthousiast over het VA vak als ik :-)


virtueel assistent

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Treffers, VA-mentor voor startende VA’s. Als mentor help ik VA’s met de start van hun mooie VA-bedrijf. Het vak virtueel assistent is een prachtig vak, daar weet ik alles van, want ik heb zelf ruim 3 jaar als VA gewerkt en voor een aantal grote klanten doe ik dit nog steeds.

Voordat ik met het vak virtueel assistent in aanraking kwam, heb ik 17 jaar lang in het onderwijs gewerkt. Kennis overdragen is iets wat ik ontzettend graag doe en altijd wil blijven doen. Zo is het eigenlijk ook gekomen dat ik VA-mentor ben geworden. Steeds meer VA’s zagen mijn succes op bijvoorbeeld Instagram en gingen mij om advies vragen. Op die manier heb ik ontzettend veel VA’s op geholpen. Ik merkte aan mezelf dat ik dit leuk vond en niet geheel onbelangrijk, dat ik dit goed kan.

Door mijn expertise en werkervaring als VA heb ik ontzettend veel kennis opgedaan en deze kennis wil ik graag met andere VA’s delen. Precies om die reden heb ik het afgelopen jaar de VA How-to Library ontwikkelt. Dit is één grote kennisbank voor startende en ervaren VA’s.

Download mijn gratis e-book "De 7 beste tips voor startende VA's

Zodat je binnen no-time een succesvol bedrijf hebt

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Download het e-book
virtueel assistent