Ontdek de 7 stappen naar een succesvol VA-bedrijf

Zodat je eigen bedrijf binnen no-time staat. 

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Download het e-book
VA bedrijf starten

Dit e-book is voor jou als je virtueel assistent bent en:

✓ maandelijks een mooi salaris wilt verdienen als VA

✓ je twijfelt over je aanbod van diensten

✓ je meer kennis wilt hebben, om vol zelfvertrouwen als VA aan de slag te gaan

✓ je wilt leren hoe je klanten aantrekt door online zichtbaar te zijn

✓ wilt weten waarom het zo belangrijk is om te weten wie jouw ideale klant is

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Stuur me dit e-book
Your information is safe with us
Tips Social Media Strategie

Misschien herken je dit wel

Je wilt als VA graag werken voor de allerleukste klanten. Maar hoe trek je klanten aan en welke stappen moet je nemen?

 Je vindt het lastig om als VA je aanbod te bepalen. Wat vind je nu echt leuk om te doen?

Er zijn al zoveel VA's, wie zit er nu op mijn te wachten? 

Er zijn veel online tools, welke tools zijn nu handig om te gebruiken en welke niet?

 Je wilt graag leren hoe je met social media klanten aantrekt. 

 Je bent zoekende voor wie je wel en niet zou willen werken

je wilt graag een leuk salaris verdienen als VA

In dit e-book deel ik mijn 7 beste tips voor jou als VA. Stap voor stap vertel ik je alles over dit fantastische vak. Na het lezen van dit e-book heb je volop inspiratie + 7 concrete tips om als VA mee aan de slag te gaan. 

Download mijn gratis e-book "Ontdek de 7 stappen naar een succesvol VA-bedrijf"

Zodat je eigen bedrijf binnen no-time staat. 

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Download het e-book
VA bedrijf starten


Zelf heb ik ruim 4 jaar als VA gewerkt. Mijn VA-bedrijf liep zo goed dat ik lange tijd vol zat met werk en zelfs heb gewerkt met een wachtlijst. Nu help ik als VA-mentor VA's bij de groei van hun VA-bedrijf en heb ik een kennisbank ontwikkeld. In mijn gratis e-book deel ik de 7 stappen naar een succesvol VA-bedrijf toe. 


Na het lezen van dit e-book:


heb je volop inspiratie gekregen voor jouw VA-bedrijf

✓ weet je welke kennis belangrijk is om te hebben als VA

is het duidelijker voor jou welke diensten je wilt gaan aanbieden en welke liever niet

weet je hoe online zichtbaarheid kan zorgen voor klanten

welke tools handig zijn om te gebruiken als VA

is duidelijk waarom het zo belangrijk is om te weten wie jouw ideale klant is

ben je net zo enthousiast over het VA vak als ik :-)


virtueel assistent

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Treffers, VA-mentor voor VA’s. Als mentor help ik VA’s met de start en groei van hun mooie VA-bedrijf. Het vak virtueel assistent is een prachtig vak, daar weet ik alles van, want ik heb zelf ruim 4 jaar als VA gewerkt. 

Voordat ik met het vak virtueel assistent in aanraking kwam, heb ik 17 jaar lang in het onderwijs gewerkt. Kennis overdragen is iets wat ik ontzettend graag doe en altijd wil blijven doen. Zo is het eigenlijk ook gekomen dat ik VA-mentor ben geworden. Steeds meer VA’s zagen mijn succes op bijvoorbeeld Instagram en gingen mij om advies vragen. Op die manier heb ik ontzettend veel VA’s op geholpen. Ik merkte aan mezelf dat ik dit leuk vond en niet geheel onbelangrijk, dat ik dit goed kan.

Door mijn expertise en werkervaring als VA heb ik veel kennis opgedaan en deze kennis wil ik graag met andere VA’s delen. Precies om die reden heb ik het VA Library Membership ontwikkeld. Dit is DE kennisbank + Community voor VA’s.

Download mijn gratis e-book "Ontdek de 7 stappen naar een succesvol VA-bedrijf"

Zodat je eigen bedrijf binnen no-time staat. 

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Download het e-book
VA bedrijf starten