Tools voor VA's

VA How-to Library

Waardoor je kennis krijgt en tijd bespaart

Tools voor systemen en werkwijzen Virtual Assistent

Wat levert de VA How-to Library jou op?

✓  Veel meer tijd doordat je alle informatie die jij als VA nodig hebt overzichtelijk op één plek kunt vinden. De library bevat uiteindelijk meer dan 60 video’s!

✓  Meer kennis over tools, systemen en werkwijzes. Waardoor je een veel grotere groep ondernemers kunt helpen, omdat jij op 10 verschillende gebieden straks veel weet.

✓  Je bespaart enorm veel geld omdat je geen losse trainingen meer hoeft te volgen. Van online zichtbaarheid tot adverteren, van e-mailmarketing tot Trello. Jij hebt straks alle kennis die je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen.

✓  Een besloten community waar je al je vragen kunt stellen. Maar dat niet alleen: je zit in een groep met gelijkgestemden ondernemers die elkaar allemaal naar een hoger niveau willen brengen.

✓  En tot slot uiteindelijk ook omzet! Want je hebt niet alleen straks alle kennis. Je weet ook hoe je fijn samenwerkt met jouw klanten en je kunt hogere prijzen vragen doordat je breed inzetbaar bent.

Zodra de academy af is, wordt de investering 997 euro. Jij kunt nu instappen voor slechts 547 euro. Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Elke maand gaat de prijs omhoog omdat er nieuwe video's worden toegevoegd. Al meer dan 80 ambitieuze VA's nemen deel aan de VA Library!

Dit is wat je krijgt!

Een uitgebreide Kennisbank speciaal voor VA's vol met videolessen om je kennis uit te breiden

Per direct toegang tot meer dan 60 videolessen over Trello, Mailblue, werken als VA, social media en nog veel meer.

Maar ook videolessen hoe je als VA een samenwerking start en klanten krijgt.

Per direct toegang tot een besloten Facebook community voor al jouw vragen.

10 keer een masterclass of Q&A

Maandelijks komen er nieuwe videolessen bij.

Een Kennisbank die steeds meer wordt uitgebreid en meer waard wordt (de prijs gaat dan ook elke maand omhoog)

Eind 2022 staan er meer dan 60 lessen online, daarna blijf ik nieuwe lessen toevoegen.

Je blijft altijd toegang houden.

virtueel assistent
"Ik kocht de cursus en ben blij dat ik dat heb gedaan! Je verwacht niet dat hij zo uitgebreid is. Heb veel meer geleerd dan dat ik in eerste instantie dacht. Never stop learning! Iris heeft een rustgevende stem en kan de stof duidelijk uitleggen. Ze update de cursus ook elke keer en daar mogen wij van meeprofiteren. Waardevolle cursus en ook een aanrader!!"

Faiza van Lisaya Solutions

Library voor virtual asstents

Deze How-to library is voor jou als je je hierin herkent

✓  Je bent als virtueel assistent veel tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste tools.

✓  Je wilt graag meerdere diensten kunnen aanbieden, maar mist bepaalde kennis. Kennis die je nodig hebt voor je eigen business, maar ook om je klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

✓  Je volgt het ene webinar na het andere webinar om op deze manier zo veel mogelijk kennis op te doen.

 Doordat je veel tijd kwijt bent aan het opzoeken van informatie en het volgen van trainingen, loop je omzet mis. In deze tijd kun je ook meer klanten helpen (meer klanten = meer omzet).

✓  Je struint soms heel Google af naar de juiste oplossing, maar iedereen zegt wat anders waardoor je nog niet verder komt. vaak zonder resultaat.

✓  Je werkt veel meer uren dan dat je zou willen. Je hebt het gevoel dat je je tijd beter kunt besteden dan dat je nu doet. Onderaan de streep levert het nog niet genoeg omzet op.

Recensie Cyntgia Gase
"Ik ben heel blij met de VA How to Library. Iris legt in de videolessen alles heel duidelijk en rustig uit waardoor ik de informatie goed kan onthouden. Wat ik echt een voordeel vind is dat de lessen zo praktisch zijn. Je kunt er meteen mee aan de slag in de praktijk. Ik heb er al zoveel van geleerd!" Een echte meerwaarde vind ik de besloten FB groep waar je al vragen kunt stellen. Of je nu startend of al een ervaren VA bent, ik raad de Library aan elke virtueel assistent aan! Ik ben er bij mee!"

Cynthia Gase - Assistance By Cynthia

Hulp voor va's

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Treffers en het is mijn missie om meer rust en tijd te creëren voor vrouwelijke ondernemers en om mijn kennis over te dragen aan andere VA’s. Naast mijn werk als virtueel assistent coach ik (startende) VA’s met mijn opgedane kennis.


Ik heb mezelf als VA gespecialiseerd in social media, e-mailmarketing en adverteren. Ik heb vele trainingen gevolgd en ook meerdere 1 op 1 trajecten om zo expert te worden op dit gebied. Door mijn expertise en werkervaring als VA heb ik gewerkt met vele tools en programma’s. Ik heb ontzettend veel kennis opgedaan en deze kennis wil ik graag met andere VA’s delen.


Het afgelopen jaar heb ik veel vragen van coachees uit mijn 1 op 1 traject en van  klanten verzamelt. Veel vragen beantwoord ik met video’s. Ik maak dan altijd een schermopname met uitleg en stuur dit op naar mijn klant. Superhandig natuurlijk! Zo kwam ik op het idee voor de How-to Library. In deze video’s deel ik al mijn kennis met mijn klanten, maar aan deze kennis daar hebben zoveel meer VA’s wat aan. Ik heb zelf 17 jaar in het onderwijs gewerkt. Kennis overdragen is wat ik graag doe en wat ik goed kan. Hoe mooi is het, dat er straks een supermooie kennisbank staat vol met video’s met al deze kennis!

Een uitgebreide Kennisbank speciaal voor VA's

11 thema’s vol met videolessen met al mijn tips en tricks

Thema 1 
Projectmanagement tools

In deze module komen als eerste lessen hoe je kunt starten met Trello. Ik laat zien hoe ik werk met Trello en deel handige borden. Naast Trello komen er nog meer tools aan bod, zoals bijvoorbeeld Notion, Airtable en Asana.

Thema 2 

Active Campaign / Mailblue

Je leert hoe je snel kunt starten met Active Campaign, of de Nederlandse variant Mailblue. Na het volgen van de lessen kun je zelf aan de slag met e-mailmarketing of dit als dienst aanbieden aan je klanten. Je leert hoe je een nieuwsbrief verstuurt en een e-mailfunnel bouwt en inricht.

Thema 3
Canva

Je leert alles over deze onmisbare tool, bijvoorbeeld hoe je werkt met een eigen huisstijl in Canva of mooie visuals maakt voor jezelf of voor klanten. Ik leer je al mijn tips en tricks.

Thema 4

Werken als VA

Hoe start je een samenwerking, wat is een goede prijs om te vragen en hoe maak je afspraken met opdrachtgevers. Allerlei onderwerpen komen aan de orde die te maken hebben met jouw werk als VA.

Thema 5
Adverteren op Facebook en Instagram

Een veel gevraagde dienst waar ik dagelijks mee bezig ben voor mijn klanten. Je leert hoe je zelf kunt starten met adverteren, maar ook hoe je dit voor klanten kunt gaan doen.

Thema 6

Website


Hoe maak je een website en wat komt daar bij kijken? Maar ook leer je hoe je een zoekwoorden onderzoek doet en hoe SEO werkt. Je krijgt templates voor het schrijven van verschillende pagina’s.

Thema 7
Social media en content strategie

Hoe start je met social media als VA op LinkedIn, Facebook en Instagram? Ook leer je hoe je online zichtbaar kunt worden en om te werken met een plan. Je krijgt tips over het schrijven van goede content en nog veel meer.

Thema 8 

Hoe krijg ik klanten als VA?

In dit thema komen er lessen: Hoe krijg je klanten als VA? Je leert hoe je zelf aan klanten kunt komen. Ik deel al mijn tips en tricks.

Thema 9
Handige tools

Uitleg over allerlei handige tools die jouw werk als VA makkelijker maken en tijd besparen. Denk aan Calendly, Zoom, Vimeo en Zapier.

Thema 10 

Efficiënt werken

In dit thema leer je hoe je zo efficiënt mogelijk kunt werken. Wanneer bepaal je dat je vol zit en hoe deel je je tijd zo handig mogelijk in.

Thema 11
Administratie

In dit thema komen er lessen van urenregistratie tot aan Moneybird.

Extra

Q&A / Masterclass

Alle Q&A's en masterclasses worden opgenomen en komen als replay in de online leeromgeving te staan. 

Wil je toegang tot deze uitgebreide kennisbank?

Ingrid Geerts
"Het is een duidelijke en goed te volgen training. Iris deelt veel kennis en tips. Ze vertelt rustig en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Zonder deze training was ik veel meer tijd kwijt geweest om alles uit te zoeken."

Ingrid Geerts

Je hebt nu een keuze!

Je kan nu besluiten om deze kans te laten schieten en later instappen voor het hogere bedrag.

Tegelijkertijd krijg je nu al zo ongelofelijk veel waarde, dat het zonde zou zijn als je dat doet.


Alles wat ik geleerd heb pas ik toe in de praktijk en met resultaat! Ik zit al een tijd vol met werk als VA en ik heb momenteel een wachtlijst.
Dat gun ik iedere VA!


En je krijgt ook per direct toegang tot de volgende video’s:

✓  Heel veel lessen over Trello

✓  Weekplanning

✓  Dagplanning

✓  Contentplan

✓  Social media plan in Trello

✓  Samenwerken met klanten

✓  Handige functies Trello

✓  Prioriteiten bord Trello

✓  Hoe aantekeningen verzamelen

✓  Starten met Asana

✓  Projecten en taken Asana

✓  Starten met Notion

✓  Hoe start je als VA een samenwerking

✓  Maken van afspraken nieuwe klant

✓  11 videolessen over Mailblue

✓  Ideale klant bepalen

✓  Contentstrategie en social media plan

✓  Tools: Braintoss, Zoom. Calendly, Lastpass

✓  Meerdere lessen over Canva

✓ Hoe krijg ik klanten als VA?

Tools voor VA's
€ 547,-

Onbeperkt toegang tot de VA How-to Library

Praktische informatie

✓  De investering is € 547 (excl. btw). Je rekent af via IDEAL en je ontvangt per mail de factuur (na deze maand gaat de prijs elke maand omhoog).

✓  Je kunt ook in 3 termijnen betalen van € 190 per maand of in 6 termijnen van € 95 per maand (excl. btw).

✓  Zodra de academy af is, wordt de investering 997 euro. Jij kan nu als early bird instappen voor slechts 547 euro. Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving van de Library.  Vanaf nu gaat de prijs elke maand omhoog omdat er nieuwe video's en lessen worden toegevoegd

 Je krijgt per direct toegang tot de How-to Library. Je krijgt de inloggegevens per mail toegestuurd.

 Je kunt aan de slag met de How-to Library wanneer je zelf wilt. Er is geen tijd aan gebonden. Je behoudt gewoon toegang.

 Je krijgt direct toegang tot de besloten Facebook Community voor het stellen van al jouw vragen.

✓  10 keer een Q&A of masterclass.


                   

Meest gestelde vragen over de VA How-to Library

Wat is de investering van de VA How-to Library?

De investering voor de VA How-to Library bedraagt nu slechts 547 euro (excl. btw). Dit is echt een unieke kans. Elke week komt er een nieuwe videoles bij. De investering voor de uitgebreide Kennisbank gaat elke maand omhoog.

Wanneer krijg ik toegang?

Je krijgt per direct toegang tot de academie. Vanaf januari komen er maandelijks nieuwe lessen online. Eind 2022 staan er meer dan 60 videolessen online.

Hoe volg je de How-to Library?

De lessen volg je online. Je kunt hierdoor zelf bepalen wanneer je de lessen volgt. Naast de online lessen krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waarin je al jouw vragen kunt stellen.

Daarnaast is er 10 keer een masterclass of Q&A.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor startende en ervaren VA's. De training is geschikt voor jou als je VA bent en meer kennis op wilt doen over verschillende tools, social media, programma's en over het werken als VA. Ook als je nog gaat starten is de VA How-to Library geschikt voor jou.

Hoe krijg je toegang tot de training?

Na het afrekenen krijg je per mail een bevestiging. Alle inloggegevens ontvang je in je mailbox. Hiermee kun je direct inloggen in de online academie.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan! Je kunt in 3 termijnen betalen.