the-va-mastermind-voor-de-virtueel-assistenten

The VA GROWTH MASTERMIND


Jouw BOOST voor een gezonder én winstgevender VA-bedrijfSuccesvol VA bedrijf

Wat maakt The VA Growth Mastermind zo bijzonder?

    Tijdens deze intensieve VA Mastermind support ik jou gedurende 6 maanden tijdens de verschillende fases van het groeien & opschalen van jouw VA-bedrijf.

    The VA Growth Mastermind is jouw BOOST voor een enorm succesvol VA-bedrijf. Het geeft jou het zelfvertrouwen, de strategieën én de inspiratie om jouw droombusiness te bouwen.

The VA Growth Mastermind is geschikt voor jou als je:


✓ inkomen maandelijks wisselend is en jij je daardoor onzeker voelt. Je weet niet goed wat je kunt doen om je maandelijkse omzet te verhogen; 

✓ nog geen stabiliteit in je omzet hebt en daardoor soms angst voelt of je wel genoeg salaris hebt om je maandelijkse rekeningen te betalen;

✓ het voor je gevoel al best druk hebt en geen idee hebt waar je aan zou kunnen schaven om meer omzet te kunnen draaien;

✓ op dit moment al werkt als VA, maar je voor elke klant op zijn of haar manier werkt. Je bent op zoek naar de manier van werken die jij prettig vindt;

✓ aan het einde van de week tijd tekort komt. Je wilt meer tijd hebben om aan de groei van je bedrijf te werken en je wilt ook meer tijd om meer klanten te helpen;

✓ nu vooral druk bent met werken met klanten, maar dit niet terugziet in je omzet. 

Je wilt groeien in een inspirerende groep met gelijkgestemde VA’s.

"Volg je hart, want dat klopt"

Succesvol bedrijf als virtual assistent

The VA Growth Mastermind

Na 6 maanden:

✓ zie je je omzet groeien en stabieler worden. Je kunt jezelf meer salaris uitkeren en durft er ook meer op te vertrouwen dat je inkomen blijft stijgen;

✓ werk je alleen nog met de leukste klanten samen, waardoor je werk veel meer als een hobby voelt;

✓ heb je meer tijd in je agenda om aan je bedrijf te werken zodat je je omzet verder kunt laten groeien;

✓ ervaar je meer vrijheid doordat je voor meer geld minder hoeft te werken.

Wat kun je verwachten van The VA Growth Mastermind?

Wat houdt The VA Growth Mastermind precies in?

✓ Het is een groepsprogramma van 6 maanden met gelijkgestemde VA’s.

✓ Om de week is er op woensdagochtend een livesessie met de groep.

✓ Je krijgt toegang tot een besloten community + online leeromgeving in Huddle.

✓ We starten met een 1-op-1-kick-offsessie met mij (eventueel ook aanvullende 1-op-1-calls mogelijk, vraag mij naar de details van de VIP-variant).

✓ We starten op woensdag 10 mei.

✓ Het programma is inclusief 1 livedag met de VA Mastermind groep.

De investering bedraagt € 447,-  per maand gedurende 6 maanden. Je kunt er ook voor kiezen om in 12 maanden te betalen. De investering bedraagt dan € 257,- per maand gedurende 12 maanden. 

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

"Ik wilde graag een stevige basis leggen voor mijn VA-bedrijf en dat is zeker gelukt. Iris heeft mij goed begeleid om consistent online zichtbaar te zijn en mijn zelfvertrouwen daarin enorm versterkt."

Derya- Structur8

Over Iris Treffers

Wie ben ik

Mijn naam is Iris Treffers, mentor voor de virtueel assistent. Als mentor help ik VA’s met de start en groei van hun mooie VA-bedrijf. Het vak virtueel assistent is een prachtig vak, daar weet ik alles van, want ik heb zelf bijna 4 jaar als VA gewerkt.

Voordat ik met het vak virtueel assistent in aanraking kwam heb ik 17 jaar lang in het onderwijs gewerkt. Kennis overdragen is iets wat ik ontzettend graag doe en altijd wil blijven doen. Toen ik nog als VA werkte zagen steeds meer VA’s mijn succes op bijvoorbeeld Instagram. Zij gingen mij om advies vragen en op die manier heb ik destijds ontzettend veel VA’s geholpen. Ik merkte aan mezelf dat ik dit leuk vond en, niet geheel onbelangrijk, dat ik dit goed kan. Door mijn expertise en werkervaring als VA heb ik ontzettend veel kennis opgedaan en deze kennis wil ik graag met andere VA’s delen. 

Inmiddels werk ik niet meer als VA, maar richt ik mij als VA-mentor op het begeleiden en coachen van VA’s naar een succesvol VA-bedrijf. Ook heb ik dé kennisbank voor VA’s opgericht, de VA Library, waarin ik VA’s aan de hand van instructievideo’s leer werken als VA met verschillende tools en waarin ik mijn ervaring en expertise deel. Daarnaast bied ik verschillende coachingstrajecten aan waarbij ik (startende) VA’s gedurende 3 of 6 maanden 1-op-1 begeleid om van hun VA-bedrijf een succes te maken.

En met dit nieuwe programma, The VA Growth Mastermind, gaan we nog een stapje verder. Ik vind het supertof om VA's te helpen groeien naar een next level VA-bedrijf.

VA Mastermind

Wat is de investering voor de Mastermind?

Er zijn 2 opties:
1. Je kunt ervoor kiezen om in 6 maandelijkse termijnen te betalen. De investering voor de Mastermind bedraagt dan 6 x € 447,-.

2. Je kunt er ook voor kiezen om in 12 maandelijkse termijnen te betalen. De investering wordt dan 12 x € 257,-.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Wanneer start de Mastermind?

De Mastermind start op woensdag 10 mei.

Hoe lang duurt de Mastermind?

De Mastermind duurt 6 maanden.

Is de Mastermind iets voor mij?

De Mastermind is geschikt voor jou als je virtueel assistent bent en👇

🔥je je eerste klant hebt gehad;

🔥je werkervaring hebt als VA;

🔥je inkomen heel wisselend is en je meer zekerheid wilt;

🔥je week voor je gevoel al heel vol is;

🔥je meer declarabele uren wilt werken;

🔥je graag wilt leren en sparren samen met andere VA’s;

🔥je meer wilt werken onder jouw voorwaarden;

🔥je het gevoel hebt dat je soms maar wat aanmoddert;

🔥je meer tijd vrij wilt maken om te werken AAN je bedrijf.

Hoe vaak is er een online sessie en op welke dagen?

Om de week is er een online sessie van 1 uur. Deze sessies zijn altijd op woensdagochtend.

Wat als ik er een keer niet live bij kan zijn?

Alle livesessies worden opgenomen en de opnames komen in een online leeromgeving te staan in Huddle. Je kunt alles terugkijken.

Wanneer is de livedag?

We sluiten de Mastermind af met een livedag in Alkmaar. De datum prikken we met een datumprikker.

Ik ben er nog niet klaar voor.

Ik snap dat het een spannende stap is. Maar als je blijft wachten, waar wacht je dan eigenlijk op?

Wil je het eerst zelf proberen en wachten tot het moment dat je je wél 100% klaar voelt?

Hoe tof is het om all-in te gaan? Om ervoor te kiezen te gaan groeien met jouw VA-bedrijf en om te gaan werken onder jouw voorwaarden met de omzet die daarbij past?

Neem voor jezelf het besluit dat dit het juiste moment is. Dat je klaar bent om jezelf en je bedrijf écht serieus te nemen.

Ik heb geen tijd.

Dan zit je juist goed bij de Mastermind. Het is geen grote online leeromgeving waarbij je zelf heel veel lessen moet gaan volgen.

Door mee te doen met de Mastermind kies je ervoor om AAN je bedrijf te werken. Dat betekent dat je de tijd neemt om te gaan groeien met je bedrijf.

Als je nu geen tijd vrij kunt maken om aan je bedrijf te werken, dan sta je over een aantal maanden nog steeds op hetzelfde punt als nu.

Ik kan de investering nu niet doen.

Is dit niet juist de reden om te gaan beginnen met de Mastermind? Je gaat leren hoe jij het liefste werkt, dus onder JOUW voorwaarden met een omzet die daarbij past. Je omzet groeit met je mee. Hier krijg jij alle handvatten en tools voor.

Mijn doel is dat jij zo snel mogelijk een succesvol VA-bedrijf opbouwt. Dat betekent een consistente stroom aan klanten en dan vooral werken op de manier die jij wilt.

Natuurlijk valt of staat je resultaat met de energie die je zelf in de Mastermind stopt.